Τρόποι Πληρωμής

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GADGETO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1) Παραλαβή και πληρωμή τοις μετρητοίς από το φυσικό μας κατάστημα.
2) Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας με παραλαβή από το κατάστημά μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του.(αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.)

3) Μέσω αντικαταβολής του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει. Υπάρχει έξτρα κόστος μεταφορικών.
4) Με κατάθεση στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό. Υπάρχει έξτρα κόστος μεταφορικών.

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κατάθεση θα πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από υπάλληλο της εταιρείας μας.

Σημαντικό για τιμολόγια βάσει του άρθρου 39

1) Σε περίπτωση τιμολογίου, έπειτα από ισχύς του άρθρου 39Α, για την διασφάλιση των συναλλαγών η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού.
2) ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πραγματοποιείτε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή προτού γίνει επιβεβαίωση του συνολικού ποσού της παραγγελίας από το τηλεφωνικό μας κέντρο.
3) Για την έκδοση του τιμολογίου απαραίτητη είναι η αποστολή της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης, με σημερινή ημερομηνία, από το Taxis στο email μας,

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται αφου μας αποστείλετε e-mail στο info@gadgeto.gr το καταθετήριο, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας και εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση από την πλευρά του πελάτη για την ολοκλήρωση της κατάθεσης. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν εισπραχθεί το ποσό της εξόφλησης στο ακέραιο.

5) Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα ή αποστολή και εξόφληση του ποσού με έντοκες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η εξόφληση οποιουδήποτε ποσού με τον ανωτέρω τρόπο πληρωμής αφορά μόνο έντοκες δόσεις, 3,6,9,12 μηνιαίες και γίνονται ανεξαιρετως μόνο μέσω χρήσης πιστωτικής κάρτας.
Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει μόνο όταν επιβεβαιωθεί ότι έχει εισπραχθεί το ποσό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει χρονική καθυστέρηση μέχρι 7 ημέρες στην διεκπαιρέωση της παραγγελίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του.(αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.).
Σε περίπτωση που αγοράζετε με εταιρική κάρτα, θα πρέπει το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.
Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες
Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Σημαντικό: Δεν εξυπηρετούνται κάρτες American Express και Diners.